About us

Фирма “ВИА Комплект” ООД е създадена през 1990 г. с основен предмет на дейност проектиране и производство на специално технологично оборудване, машини, инструментална екипировка (шприцформи, щанци, матрици), изделия, възли и детайли. Нашата основна цел е производството на първокачествена продукция и екипировка, която да задоволява високите изисквания на нашите клиенти и да запазва високото си качество по време на експлоатация. Вярваме, че дългогодишното ни сътрудничество с водещи фирми в областта, създава допълнителна увереност на нашите клиенти.

TUV

На 31.05.2010 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001 от TÜV Rhenland. На 17.05.2013 г. ВИА Комплект премина успешно втори сертификационен одит от ТЮФ РЕЙНЛАНД – България ЕООД за ISO 9001:2008. Сертификационен номер: TRBA 100 06 38

За целите на компанията е разработен продукт за управление на качеството на платформата на Oracle, който позволява единно управление на продуктовите данни: единно управление на проектите, работни потоци, парични потоци, складови наличности, управление на инженерните данни, визуализация на цифрови модели и данни, интеграция на външни софтуерни системи и приложения.

Oracle

Back to top